Collateral BeautyPogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni (2016)

Collateral Beauty

Ocjena korisnika
Tako-tako
6,612%
Collateral Beauty

Naslov:

Skrivena ljepota

Godina:

2016

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

97 min

Režija:

David Frankel

Scenario:

Allan Loeb


Glavne uloge:


Will Smith
  >  Howard
Helen Mirren
  >  Brigitte
Kate Winslet
  >  Claire
Edward Norton
  >  Whit
Ann Dowd
  >  Sally Price
Naomie Harris
  >  Madeleine
Keira Knightley
  >  Amy
Michael Peña
  >  Simon
Liza Colón-Zayas
  >  Trevor's Mom
Natalie Gold
  >  Adam's Mom
Shirley Rumierk
  >  Simon's Wife
Jacob Latimore
  >  Raffi
Kylie Rogers
  >  Allison
Alyssa Cheatham
  >  Olivia
Benjamin Snyder
  >  Sally's Grandson

Opis:


Kada uspješnog njujorškog marketinškog stručnjaka (Will Smith) zadesi velika tragedija, on se u potpunosti povlaći iz svoga dotadašnjeg života, a njegovi kolege smisle plan kako da se suoči sa tugom koju osjeća. Osim Willa Smitha u filmu se još pojavljuju Eward Norton , Keira Knightley Michael Pena, Naomie Harris, Jacob Latimore te dobitnice nagrade Oscar Kate Winslet i Helen Mirren.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (9)
  • Passengers

    Passengers (2016)

    drama, ljubavni, naučna fantastika, avantura

    Tijekom rutinskog putovanja kroz svemir koje ih vodi prema novom domu, dvoje putnika bude se devedeset godina prerano, nakon što se brod pokvari. Uskoro se Jim (Chris Pratt) i Aurora (Jennifer...
  • Focus

    Focus (2015)

    drama, kriminalistički, komedija, ljubavni

    Iskusni prevarant Nicky (Will Smith) u stanju je svakoga uvjeriti u štogod poželi. Jednoga dana na vrata mu pokuca lijepa Jess (Margot Robbie) s molbom da je nauči svemu što zna. Njih dvoje odmah...
  • Labor Day

    Labor Day (2013)

    drama, ljubavni, triler

    VIKEND ŽIVOTA prati 13-godišnjega Henryja Wheelera koji se trudi biti muškarac u svojoj kući i brinuti se za svoju povučenu majku Adele dok se suočava s adolescentskim patnjama. Prilikom kupnje...
  • Why Him?

    Why Him? (2016)

    komedija

    James Franco i Bryan Cranston čine neobično zabavan duo u priči o čudnom multimilijunašu (Franco) koji se zaljubljuje u njegovi kćer (Zoey Deutch). Radnja prati obitelj Fleming koja za vrijeme...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    13.11.2018. 14:39
    Počeo sam pa prekinuo gledanje trailera da mi ne pokvari ili popravi film.       Ispostavilo se da trailer ulepšava film.
    Hvala ElenaAri na preporuci filma.     

    Ovako, muzika je stvarno vrhunski odrađena, glumačka ekipa probrana, gluma odlična, scena odlična,... Naravno, scenario može biti jedina slaba tačka ovde.

    Will Smith se pokazao odlično u ovakvim dramama i ovde nosi ceo film (nema ovde romanse, isuviše je ozbiljna i bolna tema filma). Edward Norton je dao sve od sebe ali mu nije dat prostor da razvije svoj lik. Kate Winslet i Michael Peña - isto. Keira Knightley - sasvim solidno... Kylie Rogers - zvezda u usponu.

    Odlična je ideja filma ali ima i većih i manjih udarnih rupa u filmu - [spoiler]Korporacije valjda imaju već te klauzule ko preuzima posao kada vlasnik/direktor firme nije sposoban (privremeno ili stalno) da obavlja svoj posao. Najviše mi je zasmetalo što zaplet nema ljudsku već materijalnu dimenziju. Radi se zbog para a ne zbog čovekoljublja. Svi se prave da ne vide kroz šta Howard prolazi. Howard kasnije zna sve o ostalima iako je bio u nekom svom svetu. Materjalizam i otuđenost, slika kapitalističkog društva.[/spoiler]. Neko već reče da ima ponegde predvidljivih scena naročito kad se provali film. A mislim da je prva provala kod scene kod Michael Peña. Norton i Winslet ispadaju iz priče, kao i "detektivka". Veliki propust je scena "video". Veliki plus je finale filma.

    Film koji je imao veliki potencijal koji (na žalost) nije u potpunosti iskorišćen.

    IMDB ocena:    6,8     Lična ocena:     6,0     5,5*       

    * pola ocene manje zbog scena "isplate".    
  • djidja5
    member
    26.09.2017. 16:54
    Dobar je film
  • beogradski
    eXtreme member
    01.08.2017. 10:37
    Dobar film. Iskreno, kad sam video glumacku postavu, pomislio sam da to nece biti nesto sto ce se moci odgledati ali... Ne mogu ni napisati ''wow super'' jer film se moze odgledati ali moze se reci ili u ovom slucaju napisati, ok film ali nista vise od toga. Tacno onako ''pitka'' tema sa nekim ''poukicama''.

{{message}}

{{item.title}}