11.22.63Pogledaj trailer!

TV serija

drama, misterija, naučna fantastika, triler (2016)

11.22.63

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
8,283%
11.22.63

Naslov:

11.22.63

Godina:

2016

Žanr:

drama, misterija, naučna fantastika, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Bridget Carpenter


Glavne uloge:


Chris Cooper
  >  Al Templeton
James Franco
  >  Jake Epping
Sarah Gadon
  >  Sadie Dunhill
George MacKay
  >  Bill Turcotte
Daniel Webber
  >  Lee Harvey Oswald
Cherry Jones
  >  Marguerite Oswald
Kevin J. O'Connor
  >  Yellow Card Man
Lucy Fry
  >  Marina Oswald
Jonny Coyne
  >  George de Mohrenschildt
Nick Searcy
  >  Deke Simmons
T.R. Knight
  >  Johnny Clayton
Josh Duhamel
  >  Frank Dunning
Tonya Pinkins
  >  Mia Mimi Corcoran
Brooklyn Sudano
  >  Christy Epping
Erica Anderson
  >  Sadie's Cousin #1

Opis:


“22. studenoga 1963. tri su pucnja odjeknula Dallasom, predsjednik Kennedy je ubijen i svijet se promijenio. Što bi se dogodilo da se to može promijeniti?” Krenite na put i saznajte u novoj epskoj seriji 22. studenoga 1963. u produkciji studija J. J. Abramsa “Bad Robot Productions” (Osumnjičeni, Fringe, Izgubljeni), proslavljenog autora Stephena Kinga, izvršne producentice Bridget Carpenter (The Red Road, Roditelji, Friday Night Lights) i televizijske kuće Warner Bros. Prve dvije epizode režira dobitnik nagrade Oscar Kevin Macdonald (Posljednji škotski kralj, U vrtlogu igre).

Serija se temelji na Kingovu romanu, a okupila je nevjerojatnu ekipu glumaca koji utjelovljuju duboko kompleksne likove i udara gledatelje nepredvidljivom mračnom stranom američkog sna. James Franco nastupa kao Jake Epping, srednjoškolski profesor koji je upravo izgubio suprugu i koji želi napraviti nešto važno po čemu će se istaknuti. Ohrabren prijateljevom potporom (Chris Cooper), Jake se vraća u prošlost kako bi spriječio atentat na predsjednika Johna F. Kennedyja. Priča vraća gledatelje u svijet šezdesetih godina prošlog stoljeća u Teksasu gdje istražuje mnogobrojne tajne koje se isprepleću oko navodnog ubojice Leeja Harveyja Oswalda. Ali Jakeovu misiju ugrožava ne samo Oswald nego i Sadie, prekrasna bibliotekarka koja se u njega zaljubi, ali ugrožava ga i sama prošlost koja se ne želi promijeniti. Ako se prošlost ne promijeniti, uzvratit će protuudarcem. Ova će vas serija zbog svoje napetosti držati na rubu sjedala i odvesti u epski kovitlac tajni i emotivnog uzbuđenja kakvo još niste doživjeli.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (23)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • sinna
    eXtreme member
    23.05.2017. 14:31
    Serija je odlična.Tema koja nikada nemože pogriješiti,povratak u prošlost radi popravka sadašnjosti.Dokaz da što je zapisano mora i da ostane zapisano.Stari faraoni su imali izreku,neka bude zapisano,znali su oni da se to neće promjeniti.Serija kao zabava za svakoga,a ima malo i urota što mi se vrlo sviđa.Obožavam sve vrste urota stvarnih i izmišljenih.Preporuka svima za odgledati.BTW prijevodi vrhunski odrađeni.
  • stoN_Cold
    eXtreme member
    22.05.2017. 19:33
    Odlična.
  • 22.05.2017. 15:36
    Zanimljiva sf priča sa napetom radnjom iako je tema priče odlaska u prošlost da se popravi budućnost več realizirana u nekoliko serija. Ocjena 1-5 . . . 4

{{message}}

{{item.title}}