AresPogledaj trailer!

TV serija

horor (2020)

Ares

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Tako-tako
6,2
Ares

Godina:

2020

Žanr:

horor

Autor:

Pieter Kuijpers
, Sander van Meurs
, Iris Otten


Glavne uloge:


Frieda Barnhard
  >  Fleur

Opis:


U tajnom društvu studenata u srcu Amsterdama, najbolji prijatelji Rosa i Jacob predaju se svijetu bogatstva i moći. Međutim, polako počinju shvaćati da su ušli u demonsko mjesto, izgrađeno na tajnama iz prošlosti Nizozemske, mjesto gdje istinska moć dolazi po strašnoj cijeni.
Ares je prva cjelovita Netflix originalna produkcija iz Nizozemske. Riječ je o natprirodnoj horor dramskoj seriji koji uključuje neke vrhunske glumce iz regije.

Obradio/la:

Kneginja
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Ragnarok

    Ragnarok (2020)

    drama, misterija, fantazija

    U norveškoj seriji Ragnarok susreću se nordijska mitologija i klimatske promjene. Riječ je o šest epizoda prve sezone, koja je radnjom smještena u mali izmišljeni norveški gradić Edda, i vrti se oko...
  • Arès

    Arès (2016)

    drama, naučna fantastika, triler

    Arès je radnjom smješten u Francusku 2035. godine, koja je gotovo uništena zbog ogromne stope nezaposlenosti, što predstavlja preko 10 milijuna ljudi. Stanovništvo, revoltirano i rezignirano, žudi za...
  • Vampires

    Vampires (2020)

    drama, fantazija, horor

    A Parisian teenager who is half human, half vampire grapples with her emerging powers, and family turmoil as she is pursued by a secret vampire community.
  • Pandemic: How to Prevent an Outbreak

    Pandemic: How to Prevent an Outbreak (2020)

    dokumentarni

    In this docuseries, meet the heroes on the front lines of the battle against influenza and learn about their efforts to stop the next global outbreak.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}