Cooper's TreasurePogledaj trailer!

TV serija

dokumentarni (2017)

Cooper's Treasure

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,6
Cooper's Treasure

Naslov:

Cooperovo blago

Godina:

2017

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Charles Gregory Schwartz
  >  Astronaut (uncredited)
Gordon Cooper
  >  unknown episodes

Opis:


Lovac na blago Darrell Miklos roni u vodama države Campeche u Meksiku u potrazi za olupinama brodova koje je iz svemira 1963. prvi locirao Gordon Cooper.

U 1960-im godinama sedam astronauta svemirskog programa Mercury je uživalo status rock-zvijezda i hazardera. Najmlađi i najupadljiviji od njih, Gordon Cooper, volio je sportske automobile i izgledao poput filmskog glumca. Kao svemirski pionir postavio je rekord koji se i dandanas bilježi kao najduži samostalni let u povijesti SAD-a.

Tijekom jedne od svojih ključnih misija, dok je Gordon tvrdio da traži nuklearna postrojenja na Zemlji, otkrio je nešto drugo: olupine brodova. Desetljećima radeći u tajnosti i služeći se informacijama koje je prikupio kružeći oko Zemlje, Gordon je izradio dokument za koji je vjerovao da može dovesti do nezamislivog bogatstva: svemirsku mapu koja vodi do blaga.

Prije svoje smrti to je podijelio sa svojim dugogodišnjim prijateljem Darrellom Miklosom. Ova serija razjasnit će istinu o blagu jer Darrell kreće u potragu kojom će ispuniti nasljeđe svog prijatelja.

Obradio/la:

bojan969
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Destination Truth

    Destination Truth (2007)

    realiti tv

    A globe-trekking reality show that follows Josh Gates around the world as he explores different sites of supernatural import.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    04.03.2018. 15:34
    Prevod serije je najavio proda ✨

{{message}}

{{item.title}}