Magical Land of OzPogledaj trailer!

TV serija

dokumentarni (2019)

Magical Land of Oz

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,8
Magical Land of Oz

Naslov:

Čarobna zemlja Oz

Godina:

2019

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

58 min

Glavne uloge:


Barry Humphries
  >  Himself - Narrator

Opis:


Istražujemo sve što nudi Australija - od najviših snježnih vrhova do dubina ledenih i divljih južnih mora, od posljednjih preostalih numbata do najveće diorame divovske sipe. To je zemlja raznolike ljepote koja oduševljava i iznenađuje. Ova nas serija zabavlja, ali i produbljuje naše razumijevanje o tome kako se prirodni svijet ne sastoji od samo jedinstvenih vrsta, već i od raznolikih pojedinaca čiji su životi sve osim predvidljivi. Služeći se najnovijom tehnologijom, snimamo tek nedavno otkrivene životinje, ali i ponašanje koje nije povezano s vrstama za koje smo mislili da ih dobro poznajemo. Susrećemo životinje toliko zagonetnog karaktera da većina Australaca nije svjesna da s njima dijele ne samo isti kontinent, već i svoja vlastita dvorišta. Također vam otkrivamo i izazove s kojima se te životinje moraju suočavati u toj zemlji ekstrema i ekstremnih promjena koje su izazvali ljudi. Da bismo to postigli, ekran ćemo ispuniti bojama, plesom, akrobacijama, glazbom, parenjem i podizanjem djece, a sve će to izvoditi životinje koje Australiju čine doista čarobnom zemljom.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • No One Saw a Thing

    No One Saw a Thing (2019)

    kriminalistički, dokumentarni

    Examines an unsolved and mysterious death in Skidmore, Missouri, 1981, after a resident is shot dead in front of almost 60 townspeople, who deny having seen anything.
  • David Attenborough's Tasmania

    David Attenborough's Tasmania (2018)

    dokumentarni

    Tasmania is a vast, island wilderness of ancient forests and pristine rivers, surrounded by spectacular coastline. Its animal inhabitants are every bit as extraordinary as they are bizarre: a cast of...
  • Cheat

    Cheat (2019)

    triler

    Uzbudljiva britanska psihološka triler-serija Varalica temelji se na opasnom odnosu između sveučilišne profesorice Leje i njezine studentice Rose. U glavnim su ulogama izvrsne britanske glumice...
  • Earth's Tropical Islands

    Earth's Tropical Islands (2020)

    dokumentarni

    Cameras follow the amazing wildlife and human castaways found on three of the world's most exotic tropical islands. Narrated by David Harewood.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}