One Strange RockPogledaj trailer!

TV serija

dokumentarni (2017)

One Strange Rock

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
8,5
One Strange Rock

Naslov:

Neobičan planet

Godina:

2017

Žanr:

dokumentarni

Glavne uloge:


Will Smith
  >  Himself - Host
Leland Melvin
  >  Himself - Expert
Mae C. Jemison
  >  Herself - Expert
Will Smith
  >  3 episodes, 2018
Will Smith
  >  Himself

Opis:


Elitna grupa astronauta priča neočekivanu i dosad nikad ispričanu priču o Zemlji snimanu na više od 1,4 milijuna kilometara, u 45 zemalja, na šest kontinenata i u svemiru.
Serijal „NEOBIČAN PLANET“ spaja prepoznatljivi Aranofskyjev stil i Rootine dojmljive pripovjedačke sposobnosti. To je vizualno putovanje koje prelazi iz mikroskopske na kozmičku razinu i otkriva naš planet kroz izvanzemaljsku leću.
Serijal istražuje neka od pitanja koja mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo: Zašto je Zemlja jedini planet (za koji znamo) na kojem je moguć život? Koliko su krhki savršeno ugođeni sustavi koji održavaju ovaj živi planet? Koje su najveće prijetnje okolišu i ljudskom postojanju na Zemlji? Jesmo li sami i odakle smo došli? Zar zbilja nigdje nije kao kod kuće?
Smith razmišlja o tim pitanjima i vodi gledatelje na dosad neviđeno istraživanje koje obuhvaća sva osjetila uz potporu elitne grupe od osam astronauta koji nam otkrivaju svoje jedinstvene perspektive i prenose osobna sjećanja na planet koji su vidjeli izdaleka.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • The Brain with David Eagleman

    The Brain with David Eagleman (2015)

    dokumentarni

    Six one-hour episodes that tell the story of the inner workings of the brain and take viewers on a visually spectacular journey into why they feel and think the things they do.
  • The Universe

    The Universe (2007)

    istorijski, dokumentarni

    Ovaj edukativni serijal istražuje mnoga naučna pitanja i teme o Univerzumu (Veliki Prasak, Sunce, planete, kosmičke rupe, druge galaksije, astrobiologiju itd.) putem najnovije kompjuterske...
  • StarTalk

    StarTalk (2015)

    talk show

    Domaćin Neil deGrasse Tyson okuplja poznate osobe, znanstvenike i komičare kako bi istražili kozmičke teme koje proizlaze iz sudara pop-kulture i znanosti, na način jedinstven za ovu večernju...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Srecko Delibasic
    Senior translator
    01.06.2018. 02:43
    Ja oduševljen. Prebrzo je prošlo :(
  • Srecko Delibasic
    Senior translator
    07.04.2018. 21:45
    Prva epizoda - 10/10! Viđećemo dalje.

{{message}}

{{item.title}}