Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Misterija nastavka Cloverfield

novosti

03.01.2018.

Misterija nastavka Cloverfield

Posle najnovijeg otkazivanja datuma premijere, zaista se postavlja pitanje - šta se dešava s novim nastavkom popularne franšize?

Jer, sada već imamo četvrti datum "u igri", a između prvog i ovog poslednjeg "zakazivanja" proteglo se više od godinu dana.

Dakle, novi film Cloverfield serije, prvobitno je bio zakazan za 24.2.2017. godine. Zatim je premijera pomerena na 27.10. iste godine, a "Paramount" je film preimenovao iz "God Particle" u The Cloverfield Paradox. Sledeći premijerni datum bio je 2.2.2018. Međutim, Nova godina dočekana je s još jednim pomeranjem, ovaj put na 20.4.2018. Videćemo da li će to biti i poslednji datum...

Reditelj novog nastavka jeste Julius Onah, čovek nigerijskog porekla, kome je to drugi dugmotražni igrani film, nakon ostvarenja The Girl Is in Trouble iz 2015. godine. Scenario su napisali Oren Uziel i Doug Jung, a on govori o grupi astronauta na svemirskoj stanici, koja, u bliskoj budućnosti, otkrivaju novi izvor energije - “Božju česticu” — ali tada i počinje njihova grčevita borba da prežive! 

U filmu glumi "međunarodna" ekipa glumaca, među kojima su: David Oyelowo, Elizabeth Debicki, Chris O’Dowd, Gugu Mbatha-Raw, Ziyi Zhang, Daniel Brühl...

Producent filma je i J.J. Abrams, kao i u slučaju 10 Cloverfield Lane iz 2016. godine.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • ar8c
    eXtreme member
    03.01.2018. 17:37
    Veoma dobra franšiza koja preti da doživi razvodnjavanje i gubitak smisla poput mnogih drugih ukoliko se rasteže do u nedogled. Izvorni film (po mom skrom,nom mišljenju) bio je u neku ruku revolucionaran u smislu uloženog novca, tehnike snimanja i odličnog rezultata. Nastavak koga sam se pomalo plašio, koncepcijcki drugačiji, više je nego opravdao očekivanja. Za treći deo ostaje da se vidi kuda će nas odvesti, a nadam se da ovo odlaganje nije samo podilaženje mainstream ukusu i klizanje u komercijalne vode.
;

{{message}}

{{item.title}}