Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Fantasy najgledaniji u Koreji

novosti

09.01.2018.

Fantasy najgledaniji u Koreji

I protekle nedelje jedan neobičan fantasy film bio je najgledaniji u Južnoj Koreji. U pitanju je film Sin-gwa ham-kke: Jwi-wa beol, koji tretira život posle smrti na prilično originalan način.

Glavni lik je vatrogasac Ja-hong, koji je neočekivano preminuo na radnom mestu. U život posle smrti uvode ga tri anđela čuvara. Ali, on mora da prođe sedam suđenja tokom 49 dana, da bi dokazao da nije ništa zgrešio u zemaljskom životu i tako zaslužio da se reinkarnira. Na tim suđenjima, tri anđela-čuvara biće njegovi branioci...

Ovaj film nalazi se na prvom mestu gledanosti u Južnoj Koreji već tri nedelje. Do sada je zaradio skoro 87 miliona dolara, od čega 10,3 miliona u poslednjoj nedelji prikazivanja. Prethodne nedelje, u Južnoj Koreji, premijerno su počeli da se prikazuju i holivudski aduti - Jumanji: Welcome to the JungleFerdinand. Prvi film je zaradio 6,9 miliona dolara, a drugi 2,4 miliona, plasiravši se na treće i četvrto mesto po gledanosti.

Na drugom mestu, drugu nedelju zaredom, nalazi se društveno-angažovana drama 1987. Ovaj film je do sada zaradio 30,8 miliona dolara. 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}