Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Black Mirror nudi novi hit!

najave

10.01.2018.

Black Mirror nudi novi hit!

Jedna od najzanimljivijih SF serija koja se pojavila u poslednje vreme pred nama, predstavlja pravu inspiraciju za mnoge poklonike žanra. 

Tako, najnovija vest kaže da je jedna epizodačetvrte sezone Black Mirror izazvala toliku pažnju gledalaca, da Netflix ozbiljno razmišlja o pokretanju posebne serije zasnovane na ovoj epizodi!

U pitanju su doživljaji posade svemirskog broda "U.S.S. Callister"! U epizodi emitovanoj 29.12.2017. nadareni programer Robert Daly (Jesse Plemons), koji je ko-autor popularne online igrice, oseća gorčinu zbog nedovoljnog priznanjakojemuukazuju kolege.Da bi izrazio frustracije, stvara simulaciju inspirisanu večitom serijom Star Trek. Pri tom koristi DNK svojih kolega da bi stvorio njihove digitalne klone.

Sada, u "ulozi" kapetana svemirskog broda, Daly je u mogućnosti danaređuje i iživljava se nad kolegama. Međutim, kada Daly u igru "uvuče" i lik devojke po imenu Nanette Cole (Cristin Milioti), ona hrabri ostale članoveposade damu se suprotstave.

Reditelj ove epizode bio je Toby Haynes (dobitnik Hugo nagrade 2011. godine za rad na seriji Doctor Who, a cameo pojavljivanje imala je i Kirsten Dunst.

  • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • 14.01.2018. 20:00
    Bude li kao promašeni Startrek: Discovery ili glupasti The Orville, nemamo se ničemu kvalitetnom nadati! Obje serije izgledaju kao da su snimljene za LGBT populaciju!
  • papiko
    Banned user
    13.01.2018. 21:45
    HippipDead
  • insideman
    eXtreme member
    12.01.2018. 13:02
    Posada koja je završila u perverznom univerzumu Džesija Pinkmena  LOL Inače, ovo je jedna od najneoriginalnijih priča Čarlija Brukera 
;

{{message}}

{{item.title}}