Uskoro Cloverfield 4

najave

13.02.2018.

Uskoro Cloverfield 4

Nije prošlo ni mesec dana od premijere trećeg dela, a uveliko se planira i njegov četvrti. I, zna se da će u njegovo stvaranje ponovo biti uključen J.J. Abrams, koji je već i najavio da će u pitanju biti "potpuno ludi film".

Preciznijih detalja o projektu nema, ali se zna da Paramount planira premijeru novog dela, koji je već snimljen, kasnije u toku ove godine. Abrams je nagovestio da je u pitanju film o zombijima, a da će njegova radnja biti smeštena u Drugi svetski rat! Kako će se to uklopiti u postojeće Cloverfield filmove, potpuno je nejasno, ali ni veza prethodnog - The Cloverfield Paradox s celom franšizom, nije baš sasvim čvrsta. Međutim, zato se zna naziv novog filma, on glasi - "Overloard"!

Da li će novi film biti uspešniji od prethodnog? Izveštaji kažu da postoje razlozi za optimizam, jer ga je odabrana publika dobro primila na kontrolnim projekcijama u studiju. To nije bio slučaj sa The Cloverfield Paradox, što je i uslovilo da Paramount proda ovaj film Netflix-u. A, takođe, postoje i priče da će, zbog dobrog prijema na tim projekcijama, veoma brzo uslediti i snimanje Cloverfield 5, s Daisy Ridley u glavnoj ulozi. Gde će im biti kraj, valjda ćemo videti...

 • Komentari (25)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • puppet_master
  eXtreme member
  13.02.2018. 18:00
  Koliko? (ja jutros na akciji kupio dimnjeni svinjski vrat, 550 kintavosa, jeftino a dobro)
 • insideman
  eXtreme member
  13.02.2018. 17:57
  Ja kupio Nescafe danas na akciji 
 • puppet_master
  eXtreme member
  13.02.2018. 17:52
  U kinu me je uspavao samo Charles Bronson