Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Padman razbija indijske blagajne

novosti

16.02.2018.

Padman razbija indijske blagajne

Jedan neobičan indisjki film, snimljen po istinitom događaju, ubedljivo je bio najgledaniji film u ovoj zemlji prethodne nedelje. Reč je o biografskom filmu Padman, o čoveku koji je postao poznat po tome što je kao aktivista za ljudska prava odigrao ključnu ulogu u emancipovanju žena iz ruralnih krajeva Indije ubedivši ih da koriste higijenske uloške koje je sam napravio!

Film je u premijernoj nedelji zaradio čak 7,5 miliona dolara, što je skoro 100 puta više nego drugoplasirano najnovije Spielbergovo čedo The Post (76,2 hiljade dolara)! Koliki je to uspeh jednog filma govori i podatak da je u Indiji istovremeno počeo da se prikazuje i Fifty Shades Freed, ali je on zradio samo 5,6 hiljada dolara.

Biografski film o aktivisti po imenu Arunachalam Muruganantham, pripadniku naroda Tamila, govori o tome kako je, nakon što nije dobio željenu podršku od porodice i medicinskog koledža kome se obratio, odlučio da napravi matericu od fudbalske lopte i ispuni je kozjom krvi kako bi testirao uloške koje je sam napravio.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}