Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Bollywood uzvraća udarac

najave

08.03.2018.

Bollywood uzvraća udarac

Jedna od najplodnijih filmskih kinematografija sprema veliko iznenađenje. Naime, uveliko su u toku pripreme za "Bollywood remake" velikog srceparajućeg tinejdžerskog filmskog hita - The Fault in Our Stars. U tu svrhu angažovan je i "Oskarom" nagrađeni kompozitor A. R. Rahman, da uradi muziku. 

Rahman, koji ima 51 godinu, jedan je od najpoznatijih i najuspešnijih indijskih kompozitora, dobitnik najvećeg priznanja Američke filmske akademija za rad na ostvarenju Slumdog Millionaire, koji je režirao Danny Boyle. Takođe, snage s Boyleom, ponovo je udružio 2010. godine, na filmu 127 Hours, u kome glavnu ulogu tumači James Franco.

Nova verzija The Fault in Our Stars biće snimljena na hindu jeziku, pod pokroviteljstvo Fox Star Studios India. Režiser će biti debitant Mukesh Chhabra, koji je u filmskoj industriji do sada odlučivao o kastinzima. Glavnu ulogu tumačiće Sushant Singh Rajput.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • contritum
    Translator
    11.03.2018. 14:03
    Biće ovo super film, jedva čekam :)
  • Srecko Delibasic
    Senior translator
    10.03.2018. 03:35
    Sušant će takođe glumiti glavnu mušku ulogu u bolivudskom rimejku filma 'Drive' (Rajan Gosling), koji izlazi ove godine u septembru. Ne sviđa mi se đe ovo ide. -_-
;

{{message}}

{{item.title}}