Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Obračun u Italiji

novosti

20.03.2018.

Obračun u Italiji

Prethodna nedelja donela je zanimljiv filmski obračun u Italiji. Naime, suprotstavljene jedna drugoj našle su se dve filmske premijere - domaća romantična komedija protiv akcionog holivudskog blokbastera. Šta mislite ko je pobedio?

Italijanska komedija Metti la nonna in freezer, recimo, ima scenario veoma sličan ovdašnjem filmu Sedamdeset i dva dana! Govori o Simoneu, trapavom bankaru, koji se zaljubi u Klaudiju, devojku koja živi na udaljenom bakinom imanju. Međutim, kada baka umre, Klaudija sakriva njeno telo u zamrzivač, smišljajući prevaru, kako bi izbegla bankrot.

Ovaj film, u premijernoj nedelji prikazivanja, zaradio je 1,64 miliona dolara. 

To je, ipak, bilo dovoljno da osvoji "samo" drugo mesto po gledanosti u Italiji, jer su Alicia Vikander i Tomb Raider zradili 1,97 miliona dolara!

Na treće mesto po zaradi plasirao se The Shape of Water, koji je u petoj nedelji prikazivanja zaradio 1,05 miliona dolara, četvrta je istorijska drama Mary Magdalene (740.025 dolara), takođe premijerno prikazana prethodne nedelje, dok je peti Red Sparrow s ostvarenih 536.753 dolara u trećoj nedelji prikazivanja.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}