Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Najveće reklamne trošadžije

novosti

12.04.2018.

Najveće reklamne trošadžije

Predstavljamo vam listu najvećih reklamnih trošadžija prethodne nedelje. Sami odlučite da li ćete ove filmove gledati, i koliko će uloženi novci u marketing uticati na vaš sud o kvalitetima tih filmova...

Šampion po trošenju para za reklamne svrhe prethodne nedelje bila je komedija Blockers u produkciji Universal Pictures. Za reklamiranje ovog filma u kome John Cena igra uplašenog tinejdžerskog roditelja, potrošeno je 5,21 milion dolara. Reklama za film prikazana je 1041 put na 39 različitih medija.  

Na drugom mestu trošadžija nalazi se avantura Rampage, u kojoj se Dwayne Johnson obračunava s pomahnitalim džinovskim životinjama. Studio Warner Bros. ovde je potrošio 5,15 miliona dolara u marketinške svrhe. Emitovane su 772 reklame na 50 kanala.

Treće mesto na ovoj listi pripada hororu Truth or Dare. Studio Universal Pictures za reklamiranje filma potrošio je 4,38 miliona dolara. Za te pare emitovano je 628 reklama na 25 stanica.

Na četvrtoj poziciji nalazi se još jedan horor, koji možemo trenutno da gledamo i u ovdašnjim bioskopima. U pitanju je A Quiet Place, na koji je Paramount potrošio 4,28 miliona dolara. Prikazano je čak 1012 reklama, na 31 kanalu.

Konačno, na petom mestu po "dubokom reklamnom džepu" nalazi se superherojski blokbaster A Quiet Place. Prethodne nedelje na njegovo reklamiranje Marvel je potrošio 4,09 miliona dolara. Emitovano je 307 reklama, na 32 kanala.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}