Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

I Alf ide u reboot!

najave

02.08.2018.

I Alf ide u reboot!

Moda je to... I, teško da će bilo šta da je spreči...

Warner Bros. kreće s "ponovnim razvojem" jedne od najuspešnijih sitcom serija iz 1980-tih, a mnogi bi rekli i ikada - ALF!

Ovaj reboot je još u ranoj fazi planiranja, pa detalji još nisu poznati, ali su velike šanse da ćemo imati prilike da čupavog junaka "mnogih detinjstava" vidimo i u filmskoj formi.

Da podsetimo, originalna serija, čiji su kreatori bili Tom Patchett i Paul Fusco
prikazivala se četiri sezone na NBC kanalu (1986-1990). Snimljeno je 99 epizoda.

Ime Alf, zapravo je akronim od “Alien Life Form”, a stvarno ime čupavog vanzemaljca, čiji se svemirski brod pokvario na Zemlji, u dvorištu porodice Turner, bilo je Gordon Shumway.

Serija je dobila nekoliko prestižnih TV-nagrada, a bila je veoma popularna i kod mladih i starijih, i na ovim prostorima.

Zato, ko zna, možda ovaj reboot i bude vredan... U međuvremenu, savetujemo - pronađite originalne epizode i podsetite se...

  • Komentari (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    29.09.2018. 00:11

       Najsvežiji primer mi je novi Spilbergov film koji spaka sve tri generacije. Spilberg je napravio film koji spaja unuka i deku koji zna nešto čega nema na netu a ima na filmu. Možda je to mustra za Alfa i gomilu sličnih nadolazećih serija i filmova. Svedoci smo prepakivanja i štancovanja starih filmova i serija koje su ipak za određeni uzrast.


  • Danilo-Naissus
    Junior moderator
    28.09.2018. 23:44
    Samo nam je on falio, a i bilo je krajnje vreme. Bitno je da su ga se napokon setili.    

    * ako je dobar scenario što da ne, možda nasmeje i nove generacije mada cenim da ga je vreme pregazilo. A i tehnologija.
    "Ceđenje suve drenovine" u komercijalne svrhe - što bi rekao bata Stole.    

    Novim gledaocima neće smetati, ali onima koji su ga gledali biće čudno da vide neku sasvim novu porodicu Tarner. Jedino ALF ostao isti a i to je pod znakom pitanja.

    Kao kad bi neki novi likovi snimali "Vruć vetar", "Bolji život", "Ljubav na seoski način" etc, etc.
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    28.09.2018. 21:59

      I Alf će da se povampiri LOL

      Bio je u jednoj epizodi serije Mr.Robot. Nisam zbao ko je tu bio luđi, Eliot ili scenarista. Ne bunim se, dobro je ispalo. Možda i od ovog nešto bude. Bila je to solidna razbibriga za starije generacije, videće se da li će biti iza nove.
;

{{message}}

{{item.title}}