Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Još nećemo saznati ko je ubio Tupaca i Biga...

najave

07.08.2018.

Još nećemo saznati ko je ubio Tupaca i Biga...

Iako je bilo predviđeno da premijera novog provokativnog filma, u čijem je središtu istraga o ubistvu dva poznata muzičara, bude održana za manje od mesec dana - to se neće desiti!

Glavne uloge u filmu City of Lies glume Johnny Depp i Forest Whitaker, a razlog zbog koga ovaj film nećemo videti u predviđenom terminu - 7.9. - nije saopšten.

Depp glumi LAPD detektiva po imenu Russell Poole, dok je Whitaker u ulozi mladog novinara koji piše o nerešenim ubistvima, među kojima je i ono poznatog repera Notorius Big-a, aka Biggie Smalls, koje je usledilo šest meseci nakon što je ubijen njegov rap-rival Tupac Shakur u Las Vegasu.

Sumnja se da je jedan od razloga za odlaganje premijere filma i to što je nedavno Gregg “Rocky” Brooks, menadžer za lokacije, tužio Deppa za napad na njega tokom snimanja u aprilu 2017. godine, a imao je pritužbe i na ostale članove ekipe, u vezi s snimanjem te noći u "downtown-u" L.A. - "neprijateljskom radnom okruženju", i "neopravdanom poništenju ugovora o radu". 

Reditelj "kontroverznog" filma, koji je to postao i pre premijernog prikazivanja, jeste Brad Furman (The InfiltratorRunner RunnerThe Lincoln Lawyer). 

Prvobitno zakazana premijera trebalo je da bude održana na dan kada bi Notorius Big slavio 46. rođendan, da nije upucan 1997. godine na ulicama Los Anđelesa...

 

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    08.08.2018. 15:37
    Znam samo da kad sam odgedao trejler, a nisam danas, znam da ovaj film obećava. Nekako mi ima dobru atmosferu, a Forest je glumčina, ali mslim i da je Depp dao dobru rolu, ali otom potom. Dobro je da film nije baš u onom ''gangsta'' maniru. A i dobar je naziv filma.
;

{{message}}

{{item.title}}