Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Suicide Squad 2 otkazan do daljeg

novosti

20.08.2018.

Suicide Squad 2 otkazan do daljeg

Will Smith mora da malo "konsoliduje" svoje planove. Jer, nakon što je i zvanično otkazano "do daljeg" snimanje Suicide Squad 2, vreme je da da prioritet i u potpunosti posveti nekim drugim projektima, od kojih će "moći da živi".

Tako je već najavljen početak snimanja Bad Boys 3, aka Bad Boys for Life, novog nastavka filmova Bad Boys i Bad Boys II. A, nakon toga, popularni glumac odmah "uskače" u snimanje nastavka velikog prošlogodišnjeg Netflix-hita Bright!

Planirano je da premijera filma Bad Boys 3 bude početkom 2020. godine, da snimanje počne u novembru ove, a završi se u martu 2019. godine.

Za snimanje Bright 2 odabrane su lokacije u Nemačkoj. Reditelj će ponovo biti David Ayer, a pisaće i scenario. Dakle, Max Landis, koji je to uradio u prvom filmu, ovaj put neće biti angažovan, što je i prilično očekivano s obzirom na ne baš dobre kritike koje je ovaj film dobio od strane većine (mada to nije škodilo gledanosti). 

A, šta se zaista dešava s Suicide Squad 2?  Prvobitno su DC Films i Warner Bros. planirali da snimanje počne ove jeseni, ali se sada veruje da se to neće desiti pre kraja sledeće godine. Zašto? Ko to zna...

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    21.08.2018. 15:08
    Black Raven hvala za tu info, Više me zanima da li će biti 2 deo za Računovođu. A takvi režiseri kao Ayer i O'Connor da imaju veze sa nečim kao SS, šteta. Inače Bright i može da se odgleda i za taj žanr je i ok ali SS mi se nje svideo uopšte.
  • silent_passenger
    Senior translator
    21.08.2018. 12:32
    Neeeeeeeeee! Tko će dočekati da opet vidimo kako Margot skakuće uokolo u vrućim hlačicama? Cry
  • Black Raven
    Translator
    21.08.2018. 12:09
    Dobar tekst IgaBiva, ali samo da dodam da se sada zna razlog odlaganja filma Suicide Squad 2. Režiser filma Suicide Squad 2 će biti Gavin O'Connor (Warrior,The Accountant ), ali je trenutno zauzet jer radi na nekoliko projekata. Gavin O'Connor takodje pregovara saradnju za nastavak filma The Accountant (Ben Affleck), pa je zato Suicide Squad 2 stavljen na čekanje. Suicide Squad 2 je i dalje u planu za snimanje, ali početak snimanja verovatno neće biti pre 2020 godine.
;

{{message}}

{{item.title}}