Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Halucinogeni triler koji ide direktno na VoD

najave

05.09.2018.

Halucinogeni triler koji ide direktno na VoD

Objavljen je novi trejler za jedan neobičan triler, koji i neće biti pušten u bioskopsku distribuciju. Zašto su se autori odlučili na ovakav potez - da puste film samo "na zahtev", odnosno da publici bude dostupan samo putem digitalnih platformi - od danas?

Screen Media Films je producirala, pa... rekli bismo prilično zahtevni triler [MovieID=33121927], mada nedugog trajanja od 87 minuta. Reditelj i scenarista ovog ostvarenja jeste Carlos Ferrer, dok glavne uloge tumače Lindsay Goranson i Gary Swanson. Radnja filma tiče se mlade žene koja pristaje da učestvuje u medicinskim istraživanjima, ali kja joj donose samo seriju noćnih mora i brojne nus-pojave. Tako gubi sposobnost da razdvaja istinite događaje od halucinacija, počinjajući da beži od progonitelja  i grozničavo nastojeći da otkrije pravu istinu...

Prethodni Ferrerov dugometražni film Scallop Pond, snimljen 2004. godine, proglašen je za " najbolji studentski film" na Long Island Film Festivalu. Od tada, pa do sada, snimao je uglavnom kratke filmske i video-radove. 

U slučaju [MovieID=33121927], Ferrer se oslanjao na samo tri čoveka koji su bili u ekipi zaduženoj da budu "iza kamere", ujedno radeći sam i kao fotograf, kompozitor i dizajner zvuka, sam kreirajući čak i poster za film, dok je glavna glumica sama sebe - šminkala! 

Kada imamo sve to u vidu, izgleda da je posao prilično ubedljivo obavljen, zar ne?

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}