Freddy Krueger ponovo!

najave

24.09.2018.

Freddy Krueger ponovo!

Prvi put nakon 15 godina, Robert Englund će ponoviti ulogu koja ga je proslavila!  Istina, ne baš u još jednom nastavku omiljenih horor filmova započetih A Nightmare on Elm Street, već u specijalnoj epizodi humorističke serije The Goldbergs, koja će se prikazivati za - Noć veštica!

Horor franšiza u kojoj je dominirao ovaj glumac ima još sedam filmova, od kojih je poslednji Freddy vs. Jason - snimljen 2003. godine. 

Godine 2010. pokušano je s oživljavanjem franšize, snimljen je remake A Nightmare on Elm Street u kome je Jackie Earle Haley bio glavni zloća mesto Englunda, ali je taj pokušaj prilično neslavno prošao, i kod publike i kod kritike...

Ko zna. možda se originalni Freddy sada još jednom aktivira, mada je izjavio da je "sada već star, da ga bole leđa i vrat i da ne bi više mogao da snima iste akcione scene"...

 • Komentari (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Danilo-Naissus
  Titlovi staff
  27.09.2018. 19:55
  Pa koga drugog da ubace u u specijalnu epizodu humorističke serije The Goldbergs, koja će se prikazivati za - Noć veštica nego Fredija.Bio je on gost nekoliko horor parodija, ništa novo. Bolje da su ubacili nekog njegovog rođaka ili rođaku.    
 • puppet_master
  eXtreme member
  27.09.2018. 18:22
  Ne zbunjuj,Danilo Ta nije vest o nastavku, već tek da će Englund tj Freddy biti gost u epki serije Goldbergs
 • Danilo-Naissus
  Titlovi staff
  27.09.2018. 18:09
  Kad već hronično nema inspiracije i novih tema/likova... ajde nastavak nečega.