Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Mel Gibson režira remake "Wild Bunch"

novosti

25.09.2018.

Mel Gibson režira remake "Wild Bunch"

Možda imate nešto protiv remakeova, ali ovaj, svakako, preti da izazove veliku pažnju! Jer, čuveni Mel Gibson je izabran od strane Warner Bros. da režira novu verziju kultnog vesterna The Wild Bunch, koji je 1969. godine režirao Sam Peckinpah! I, ne samo to, već će Gibson biti i koscenarista, a društvo u ovom poslu praviće mu Bryan Bagby (što je još veće iznenađenje, jer je ovaj čovek poslednji put bio angažovan u Holivudu još 2000. godine, u ne mnogo poznatom SF filmu L.I.N.X.).

Da podsetimo, kada se pojavio originalni vestern - u kome glume Wiliam Holden, Ernest Borgnine, Robert Ryan, Edmond O’Brien, Warren Oates, Jaime Sanchez, Ben Johnson - smatran je "izuzetno nasilnim". To mu, međutim, nije smetalo da kasnije postane jedan od "večitih" filmova, za koji se smatra da svojim stilom čak nadilazi granice žanra. Nominovan je za dva "Oskara", a dobio je i nekoliko nagrada na svetskim filmskim festivalima.

Pre ovog projekta, Gibson nastavlja da radi na pripremama za početak snimanja ratnog filma "Destroyer", u kome će glumiti i Mark Wahlberg, adaptaciji romana čiji je autor John Vukovitz. Početak snimanja predviđen je za proleće sledeće godine, a Gibson je trenutno u Australiji, gde pregledava lokacije i završava finansijsku konstrukciju ovog poduhvata...

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    25.09.2018. 15:21
    Cenim ono što Gibson radi a ovo mi se nimalo ne sviđa. Ne zato što sumnjam u njegove kvalitete već zbog glumaca koji su tako dobro i ležerno glumili u filmu. Na primer, jedan je bio Bordžin koji je obogatio svaki sekund filma. A on je samo jedan iz te ekipe. Pekinpa je institucija i priča za sebe. O njemu su pisali mnogo pametniji od mene i ostali su nedorečeni.
;

{{message}}

{{item.title}}