Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

James Gunn sprema horor

najave

09.10.2018.

James Gunn sprema horor

Nakon definitivnog razlaza sa "holivudskim moćnicima" kada je u pitanju nastavak franšize Guardians of the Galaxy, reditelj koga su proslavili ovi filmovi okrenuo se nekim novim projektima.

Kako sada stvari stoje, prvi od njih biće horor "BrightBurn", mada on neće premijerno biti prikazan, kako je prvobitno predviđeno u novembru ove godine, već, prema najnovijim informacijama, koje servira Sony - 24.05.2019. godine. 

James Gunn će ovaj put biti scenarista i producent ovog filma, o čijem zapletu još nema nikakvih informacija, dok će za režiju biti zadužen David Yaroevsky (The Hive). Glavne uloge tumačiće Elizabeth Banks, Dan Clifton, Nic Crawley i Simon Hatt.

U predviđenom ovogodišnjem novembarskom terminu, umesto filma BrightBurn, Sony se odlučio da priredi premijeru za horor The Possession of Hannah Grace, u kome glavnu ulogu tumači Stana Katić!

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    09.10.2018. 13:53
    Slabi su to filmovi tj. mislim da će sigurno takvi biti. James Gunn je dobar režiser ali film BrightBurn neće on režirati, a David Yaroevsky je katastrofalan izbor za režisera. Film The Possession of Hannah Grace isto nije ništa specijalno ali možda i grešim. Film The Possession of Hannah Grace ima dosta loš izbor ekipe ali film režira Diederik Van Rooijen koji ima mnogo više iskustva u režiranju od gore pomenutog David Yaroevsky, pa zato možda ovaj film i bude malo zanimljivi od filma BrightBurn. Sve u svemu biče to filmovi za prosek , ocene 4-6/10 maksimalno.
;

{{message}}

{{item.title}}