Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Prvi trejler za rimejk Pet Sematary

novosti

10.10.2018.

Prvi trejler za rimejk Pet Sematary

Još jedan, pa... kultni horor, doživeo je sudbinu da ima svoju - rimejk!

Prošlo je, bezmalo, 30 godina otkako je prvi put ekranizovan roman koji je napisao, sad već sasvim sigurno... kulni horor pisac Stephen KingPet Sematary. Da li je došlo vreme da uživamo u novoj verziji - Pet Sematary - i kako će se fanovi postaviti prema njoj?

Za sada možemo samo da sudimo po trejleru, koji se upravo pojavio...

Kako piše u oficijalnom sinopsisu rimejka - "pratimo Dr. Louisa Creeda (Jason Clarke), koji, nakon što se preselio iz Bostona u ruralni Mejn, sa svojom ženom Rachel (Amy Seimetz) i dvoje dece, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi pored njihove nove porodične kuće. Kada ih zadesi tragedija, Louis se obraća susedu po imenu Jud Crandall (John Lithgow), uspostavljajući opasnu lančanu reakciju koja oslobađa nezamislivo zlo s užasnim posledicama...”.

Predviđeno je da ovaj film premijerno bude prikazan 5.4.2019.

A, kao poređenje, dotle odgledajte i trejler za originalnu verziju...

 

  • Komentari (8)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • M4K1AVEL1
    member
    15.10.2018. 17:38
    Ovo je teaser,za sada smo dobili samo jump scareove, nadam se da cemo prvim oficialnim trailerom dobiti ono sta smo dobili od prvog pravog trailera za IT. Mada mi ovaj reziserski dvojac koji stoji iza ovog filma ne obecava. 
  • Black Raven
    Translator
    13.10.2018. 19:43
    Ovo je remake i to je to, film se zove Pet sematary tako da je remake, jer ima istu onsnovu kao i predhodni delovi a nije nastavak. King je Carrie objavio 1974 a to znači da već 44 godine piše kvalitetna dela, e to za mene znaći da je kultno. Možda ti M4K1AVEL1 imaš nekog kulnog pisca, i to je ok, ali je za mene King jedan jedan od ti kultnih pisaca u ovom žanru. Pet Sematary nije najbolje od Kinga, ali sigurno će se gledati opet nebitno je da li je remake ili ne.
  • puppet_master
    eXtreme member
    13.10.2018. 17:39
    Da ne zaboravim, naravno da ću gledati film kada se pojavi, bez obzira na to što ne volim ni roman a ni film iz osamdesetih, svejedno nisam ljut na čitavu tu priču i upravo mi zbog svega navedenog nova adaptacija može biti, nekim delom, interesantna, mada mi je teško ozbiljno verovati u to. Videćemo već.
;

{{message}}

{{item.title}}