Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Kraj za The Walking Dead?

novosti

17.10.2018.

Kraj za The Walking Dead?

Brojke su neumoljive, a po njima izgleda da se neumitno bliži kraj jednoj od najgledanijih serija u istoriji televizije ikada. Tako je, poslednja prikazana - druga epizoda devete sezone - prema cenjenom Nielsen rejting sistemu za merenje gledanosti, imala samo ocenu 2, u ključnoj populaciji 18-49 godina starosti, što je najniži ikad zabeležen rejting gledanosti neke od epizoda serije The Walking Dead! Ovakva ocena znači da je tu epizodu posmatralo "samo" 4,9 miliona gledalaca.

Koliko je to malo za očekivane standarde, govori i to da je do sada "najnegledanija" epizoda bila jedna iz prve sezone, s rejtingom od 2,4, te da je ovonedeljna epizoda bila čak za 20 odsto manje gledana nego prethodna - premijerna druge sezone! A, čak i ta, premijerna za sezonu 9, bila je najnegledanija premijerna od svih premijernih u različitim sezonama The Walking Dead, odnosno čak 50 odsto u proseku u ključnoj starosnoj grupi, odnosno 47 odsto ukupne gledanosti, u odnosu na prvu epizodu osme sezone! Uostalom, i poslednju epizodu osme sezone gledalo je ubedljivo najmanje ljudi od svih poslednjih epizoda ostalih sezona.

Da li se to nazire definitivni kraj jedne od serija koju smo (manje-više) svi voleli?

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    17.10.2018. 15:17
    Ne znam. Verovatno je i došlo do zasićenja od strane publike. Iskreno, poslednja epizoda prošle sezone je delovala kao i kraj serije. Možda je i trebalo biti tako, ne dirati. Baš sam sinoć završio Fear the Walking Dead, sezonu 3 i zadovoljan sam kvalitetom. I iskreno TWD je dobar deo držao Jeffrey Dean Morgan kao Negan. A FTWD ima više dešavanja. Obe su OK, ali ukoliko niste pratili Fear the Walking Dead, pogledajte.
  • 17.10.2018. 10:46
    Bila bi fora da se sad odjednom kao iskrca ruska vojska u SAD, jer kao zombi apokalipsa se desila samo u Severnoj Americi.Ovako je mnogo kilavo
;

{{message}}

{{item.title}}