Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Snima se My Best Friend's Exorcism

najave

21.11.2018.

Snima se My Best Friend's Exorcism

Reditelj koji je postigao zapažen uspeh s hororom Happy Death Day sprema nam novo iznenađenje u veoma kratkom roku. Christopher Landon, osim toga što je najavio nastavak ovog filma, gde će ponovo biti reditelj, biće producent i horora My Best Friend's Exorcism, zasnovanog na istoimenom romanu čiji je autor Grady Hendrix.

Ovaj roman originalno je objavljen 2016. godine, a centralna ličnost je tinejdžerka Abby, koja je upravo završila prvu godinu srednje škole u Južnoj Karolini. Njena najbolja prijateljica je Gretchen, a nerazdvojne su od Abbynog desetog rođendana. Sada je godina 1988. i njih dve odlučuju da probaju LSD! Gretchen iznenada nestaje u šumi, i vraća se kući nekoliko sati kasnije. Njeni prijatelji su zabrinuti, ali Gretchen tvrdi da se ništa nije dogodilo. Međutim, počinje da se čudno ponaša, pa Abby sumnja da je njenu drugaricu, zapravo, zaposeo - demon! 

Izdavač ovog romana je Quirk Books, a oni će biti i koproducenti filma. To će biti prvi put da se upuštaju u ovaj posao, mada su po "njihovim" romanima već snimljeni filmovi Pride and Prejudice and ZombiesMiss Peregrine's Home for Peculiar Children.

Za sada još nema zvanične potvrde da će Landon i režirati svoj film, mada se to, nekako, čini i najočiglednije. Scenario piše Jenna Lamie (90210).

Inače, pisac romana Grady Hendrix u poslednje vreme veoma je popularan među holivudskim horor-filmadžijama. Tako, na primer, Josh Schwartz i Gail Berman razvijaju TV-seriju zasnovanu na njegovom romanu Horrorstor (čija se radnja dešava u demonima zaposednutoj Ikea prodavnici! A, takođe, po njegovom scenariju treba i da počne snimanje filma "Satanic Panic", u kome će glumiti Rebecca Romijn i Jerry O'Connell!

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}