Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Uskoro serija "Deadly Class"

najave

21.12.2018.

Uskoro serija "Deadly Class"

Kanal Syfy odlučio se na ne baš uobičajen potez. Naime, za odabrane gledaoce već je emitovana prva epizoda nove SF serije Deadly Class, iako je njena zvanična premijera zakazana za - 16.1.2019.

Ova serija, sačinjena od deset epizoda, zasnovana je na grafičkoj noveli čiji su autori Rick Remender i Wes Craig. Pilot-epizoda prikazana je na njujorškom Comic-Con-u, dok je "običnim smrtnicima" dostupna, kako putem kanala SyFy, tako i putem YouTube, Facebook i Twitter aplikacija! Mada, ne i u ovom regionu???

Radnja serije dešava se u mračnom svetu, a glavni lik je Markus (Benjamin Wadsworth), tinejdžera koji je živeo na ulici dok ga nisu vrbovali iz Kings Dominiona, elitne privatne akademije u kojoj najveći svetski kriminalci šalju svoje potomke na školovanje. Za Markusa će od presudnog značaja biti da očuva svoje moralne principe u ovom surovom okruženju...

Glavne uloge tumače i: Benedict Wong, Lana Condor, María Gabriela de Faría, Luke Tennie, Liam James, Michel Duval...

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • ameo02
    Senior translator
    23.12.2018. 22:30
    odgledah pilot danas i mogu reći - mnogo dobro. mene je pridobila. usput rečeno, radnja se odvija 80-ih, pa je tako i britanska muzika iz tog doba prisutna.
;

{{message}}

{{item.title}}