Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Space Jam 2 za dve godine

najave

22.02.2019.

Space Jam 2 za dve godine

Warner Bros. je objavio i datum premijere dugo očekivanog nastavka kultnog filma Space Jam iz 1996. godine, a to je 16.07.2021!

Ovaj put u glavnoj ulozi neće biti Michael Jordan, već jedna druga košarkaška legenda - LeBron James! Osim toga, zvezda košarkaškog kluba Los Angeles Lakers biće i koproducent, kao i Ryan Coogler, reditelj superherojskog hita Black Panther.

Reditelj filma treba da bude Terence Nance (An Oversimplification of Her Beauty), dok bi za scenario trebalo da bude zadužen Andrew Dodge (Bad Words).

Nema informacija o tome koje će još košarkaške zvezde uzeti učešća u filmu, kao ni da li će se u njemu pojaviti Bill Murray, kao u prvom delu.

Da podsetimo, prvi film zaradio je 230 miliona dolara od svetske distribucije, a govorio je o tome kako se zvezda Chicago Bulls udružuje s likovima iz crtaća da bi odbranili Zemlju od najezde džinovskih monstruma-vanzemaljaca! 

Verujete li da će i ovo bit ogroman hit?

  • Komentari (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    22.02.2019. 19:48
    Ma ovo danas i nisu reperi,skidam kapu Eminemu. Moj kolega slusa rep,ali onaj oldschool,tipa Tupaca,Biggie i sta je znam ko tu sve ima,nisam nesto u tim vodama. Jedina rep pjesma koja mi srce cepa je od Afromana - Because i Got High .

    Kad vidim ovu Jordanovu sliku,sjetim se kakva je to igracina bila,sjetim se Pippena,Rodmana,Kukoca,tih Bullsa...
  • Hogar Strašni
    Administrator
    22.02.2019. 17:37
    Mislim npr. na Sila ili ove kultne likove kojima retko koji današnji reper može da prismrdi, a ljudi se skupili da odrade pesmu za dečji film.

    [TUBE]J0CpwO3KaFo[/TUBE]
  • Boozywoozy
    The Legend Of
    22.02.2019. 17:34
    Mislis na onog silovatelja R.Kelly-ja ? I believe i can fly
;

{{message}}

{{item.title}}