Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Minecraft film dobio datum!

najave

17.04.2019.

Minecraft film dobio datum!

Tri meseca nakon što su odabrali da Peter Sollett (Freeheld) bude reditelj blokbastera u najavi, Warner Bros. saopštio je i kada će film po najpopularnijoj svetskoj kompjuterskoj igrici imati premijeru - 03/04/22.

Dakle, imamo fore još tri godine...

Kako će izgledati filmska verzija igrice u kojoj se grade zgrade, oružje, pa čak i životno okruženje, još nema gotovo nikakvih naznaka. Zna se samo da će u glavnoj ulozi biti tinejdžerka, koja, sa svojom "ekipom", nastoji da spasi kraljevstvo od zlog zmaja Endera. 

Kao jedan od producenata filma slovi i Mojang, autor istoimene igrice, koja se pojavila krajem 2011. godine i od tad prodata u više od 154 miliona primeraka.

Warner Bros. je kupio prava na snimanje filma još 2014. godine, ali tek sada se preduzimaju konkretniji koraci po pitanju realizacije, iako je prvobitno bilo planirano da se premijerno prikaže u petom mesecu ove godine! Reditelj je trebalo da bude Rob McElhenney, ali je on - dobio otkaz! 

 

 

 

 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Boozywoozy
    The Legend Of
    18.04.2019. 00:10
    Ne svidja mi se igrica nimalo. Sad sta ce da urade sa filmom vidjecemo. Nek im je sa srecom pa nek i zarada bude u barem priblizno koliko su prodali igricu.
;

{{message}}

{{item.title}}