Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Krenula četvrta sezona na TNT

novosti

29.05.2019.

Krenula četvrta sezona na TNT

Opet su s nama dečki iz obitelji Cody, koji žive od pomno isplaniranih povremenih pljački. U međuvremenu piju, surfaju i žive životom koji za nas obične smrtnike izgleda kao adrenalinski udar groma. Popularnost su stekli kod ženske publike već u prvoj sezoni, prepunoj golih muških torza, pomno isklesanih u teretani. Serija se otvorila 14.6.2016. godine, a kao predložak je poslužio australski film istoga naziva, režisera Davida Michoda, koji je ujedno i  producent serije.

Glavna osovina priče je „Smurf“ Cody, tj. „Štrumfeta“ (Ellen Barkin) što majka što baka, što pomajka obiteljske bande. Ona ne samo što planira u tančine „poslovne“ poduhvate, već se stara da se novac iz pljački opere, a povremeno se nešto i uštedi za sušne dane.

Što možemo očekivati u četvrtoj sezoni, koja je upravo počela (28.5.2019.)? Pope (Shawn Hatosy) je luđi no ikada. Oni koji prate seriju znaju koliko je Pope psihotičan, pa onda možemo očekivati baš svašta, ako je luđi no prije. Od starih likova vraća se Frankie (Dichen Lachman), čudna Craigova (Ben Robson) cura koja se doklatila s Billyem (Denis Leary), Deranovim (Jack Weary) ocem propalicom i narkomanom, prije dvije sezone. Serija se bude bavila i s Štrumfetinom mladošću, a mladu pljačkašicu u flashbacku bude glumila Leila George.

Tko bude dočekao kraj desete epizode, saznat ćemo za otprilike 2 mjeseca. Do tada brojna ženska publika bude imala svoju ljetnu zabavu. S pogledom na „pločice“...

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}