Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Turski odgovor na Deadpoola

novosti

08.06.2019.

Turski odgovor na Deadpoola

Turska superherojska komedija Enes Batur Gerçek Kahraman najgledanija je u ovoj zemlji prethodne nedelje. Zaradila je skoro četvrt miliona dolara, odnosno više od 100 miliona dolara više nego Godzilla: King of the Monsters, koja je počela da se prikazuje u usto vreme.

Ovaj neobični film neki kritičari nazivaju i turski odgovor na Deadpool. Glavni lik je Enes Batur, koji postaje deo "Ratnika pravde", s kojima kreće u avanture, u nameri da postane i pravi superheroj!

Reditelj filma je Doga Can Anafarta, kome je to već drugi film ove godine, nakon što je u četvrtom mesecu imao premijeru tinejdžerske komedije Hababam Sinifi Yeniden.

  • Komentari (9)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    13.06.2019. 00:31
    [TUBE]X4l0Br4JF9k[/TUBE]

      SpajdiSmile

      Gledao sam nešto od gore navedenog kao klinac. Danas bi to mogao iz zezanja samo sa društvom. Možda to jednom i uradim.

      I kod nas us snimani superherojski filmovi. U onom gore linkovanog igraju Relja Bašić, Nadarević, Mia Begović...Razlika je samo u budžetu, sve ostalo je staro dobro loženje naloženih pojedinaca i ostalih konzumenata.

      Bežim sa teme.
  • 12.06.2019. 23:55
    Svaka cast Stole ako to gledas :)
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    12.06.2019. 23:51

      Filmovi su da se gledaju. Moja omiljena superherojska komedija je Orgazmo.

      Navodno je u Turskoj, u vreme vojne diktature, uvedeb embargo na prikazivanje i uvoz stranih filmova. Turske filmadžije su tad pokazale neviđen entuzijazam koji je za rezultat imao gomilu rimejkova. Sezonu je otvorio turski Tarzan (Tarzan Istanbul'da (1952). Za njim su usledili Turski Čarobnjak iz Oza, Roki, Rambo, pomenuti Supermen, Isterivači duhova, Zvezdane staze, E.T....čak i turski Spajdermen protiv Kapetana Amerike.

      Postoji čitava gomila ne lou badžet već nou badžet filmova, filmova koji zahvaljujući svom kvalitetu spadaju u dragu nam trešeraj kategoriju. Ovaj novi će bar imati veći budžet i možda manje cenzure.

     
;

{{message}}

{{item.title}}