Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Denis Villeneuve pravi i seriju  Dune: The Sisterhood

najave

11.06.2019.

Denis Villeneuve pravi i seriju Dune: The Sisterhood

Kao da film nije dovoljan...

Poznati i priznati reditelj snimaće i TV seriju zasnovanu na čuvenom SF romanu koji je napisao Frank Herbert! S tom razlikom da će dešavanja u seriji biti fokusirana na ženske likove iz romana!

Koscenarista serije "Dune: The Sisterhood" biće Jon Spaihts, dok će Villeneuve biti i reditelj. Serija se radi za "streaming" kanal koji do kraja godine treba da  pokrene WarnerMedia.

Što se tiče dugoočekivanog filma, njegova premijera zakazana je za 20.11.2020. godine. Glavnu ulogu u njemu tumači Timothee Chalamet, kao Paul Atreides, a tu su još i Rebecca Ferguson, Dave Bautista, Stellan Skarsgard, Charlotte Rampling, Javier Bardem, Josh Brolin, Jason Momoa, Zendaya, Oscar IsaacDavid Dastmalchian... 

Najavljeni film, ali i TV serija samo su početak plana koji ima kompanija Legendary, a koji se tiču i pravljenja Dune video igara, dodatnih digitalnih sadržaja i stripova... 

Da podsetimo, do sada je objavljeno više od 20 romana ove serije, koju je započeo Herbert, a nastavio njegov sin Brian, kao i Kevin J. Anderson.

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Bad Spenser
    Active member
    13.06.2019. 01:07
    Nije bezveze. Jednostavno se završavaju jedni serijali a počinju drugi.

    Star Wars, Star Trek, Avengers, Justice League polako završavaju svoje filmove i serije.

    Dolazi Avatar serijal, Dune i još neke stare i nove stvari (verovatno će Holivud obnoviti još min.10-20 starih serija iz prošlog veka)

  • dzems0
    Active member
    12.06.2019. 23:32
    Bezveze
;

{{message}}

{{item.title}}