Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Dwayne Johnson dobija Generation Award

novosti

14.06.2019.

Dwayne Johnson dobija Generation Award

MTV je saopštio da će “The Rock” dobiti “Generation” nagradu na predstojećoj dodeli “2019 MTV Movie & TV Awards”.

Ova nagrada dodeljuje se glumcima koji su postali "domaća imena u mnogim porodicama", zbog svojih doprinosa, kako na filmu, tako i na TV. Pre Johnsona, laureati ove nagrade bili su: Chris Pratt, Will Smith, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Mark Wahlberg, Sandra Bullock, Jamie Foxx, Johnny Depp, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers, Tom Cruise, Jim Carrey kao i cela ekipa iz Fast & Furious franšize.

“Tokom svoje karijere Johnson se dokazao kao ultimativni nevaljalac - akciona zvezda s smislom za komediju, a jedan je od najvećih profesionalnih rvača svih vremena i istinski porodični čovek", rekla je Amy Doyle, generalni menadžer MTV. 

Ranije ove nedelje, MTV je otkrio i da će Jada Pinkett Smith dobiti “Trailblazer” nagradu, kao i da će svečanost ove godine voditi Zachary Levi. Najviše nominacija imaju dokumentarac RBG, serija Game of Thrones i film Avengers: Endgame

Ovogodišnje “MTV Movie & TV Awards” biće dodeljene 17.6.2019.

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    14.06.2019. 15:03
    Kad se pojavio Rock, moglo se pomisliti da ce biti nova akciona zvezda, i da ce se takodje pojavljivati u nekim trilerimaa, ne kazem da nije bilo tako ali nakon Walking Tall, Gridron Gang, Faster, Snitc i Empire State i San Andreas, ostali projekti i nisu bili nesto. To su bile ili porodicne komedije ili komedije, ili filmovi prema nekakvim igricama... Zatim Skycarper mu nije bio neki film tako da... I Vin Diesel je nesto slicno ipalo, barem neko moje misljenje.
;

{{message}}

{{item.title}}