Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Nastavak kultnog „The Shining“  već ove godine?

novosti

23.06.2019.

Nastavak kultnog „The Shining“ već ove godine?

Najbolja ekranizacija Stephena Kinga je još uvijek Kubrickov The Shining“ iz 1980-te. Tko nije vidio Jacka Nicholsona u ulozi Jacka Torrancea, propustio je jednu od najboljih uloga u horrorima ikada. Umjesto da snime loš i nepotreban remake, Vertigo i Warner Bros. odlučili su se za pametniji potez. Angažirali su sjajnoga Mikea Flanagana (House on Haunted Hill) da napravi nastavak spomenutoga filma iz 1980. godine.

Mali Danny Torrance, u originalu petogodišnjak, sada je odrastao čovjek. Bori se sa svojim demonima i alkoholom. Vizije ne prestaju, a prava borba s Rose the Hat (Rebecca Ferguson), počinje kada mu se priključi crnoputa teenagerka Abra (Kyliegh Curran), koja posjeduje psiho moći slične njemu.

Ewan McGregor tumači naslovnu ulogu odrasloga Dana Torrancea, a za film je nedavno na twitteru autor novele „Dr. Sleep“ - Stephen King - napisao: „This movie is going to blow your mind“, što bi mi rekli, "rasturit će vas kada ga pogledate". Ono što je važno spomenuti, da umjesto prvotnoga plana u kojem se spominjao siječanj 2020-te. po najavama film se otvara već 30.10.2019. Do tada se strpite i spremite za kino, jer spoj Flanagana/Kinga/McGregora nije nešto što se samo tako propušta.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}