Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Za BTS fanove

najave

04.07.2019.

Za BTS fanove

Na uzbuđenje mnogobrojnih fanova BTS-a, zvanično je tu i trejler za nadolazeći koncertni film takozvanog Boyband-a "Bring the Soul: The Movie".

Svetska premijera je 7. avgusta, a film prati divlju, a popularnu južnokorejsku grupu tokom evropskog dela turneje "Love Yourself". Trejler zadire u prizore tipične za većinu koncertnih filmova - snimci dečaka iza kulisa nude pogled u živote svetskih pop-zvezda, presecajući ih sa nastupima uživo iz svojih emisija.

Čak je i BTS fandom dobio priznanje u novom filmu kroz intervjue jedan na jedan, naglašavajući njihovu ljubav prema bendu.

U režiji Park Jun Soon, "Bring the Soul" označava treći film koji prati BTS dok je na turneji, nakon 2018. godine i filmova "Burn the Stage: The Movie" i "Love Yourself in Seoul", koji je objavljen u bioskopima ranije ove godine. Prošli film, koji je bio duži dugometražni album Youtube Serije, postao je najveće svetsko izdanje svih vremena, sa zaradom od 18,5 miliona dolara.
Nakon početnih projekcija od 7. do 11. avgusta, film će biti prikazan samo na odabranim lokacijama. Karte se mogu kupiti na zvaničnom sajtu benda.

“Bring the Soul”, produciraju Big Hit Entertainment i Camp Entertainment

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}