Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Prekrasna Jessica je pokrenula produkciju budućega hita!

najave

10.07.2019.

Prekrasna Jessica je pokrenula produkciju budućega hita!

Još 355 dana...
Do ultimativnoga ženskoga akcijskog spektakla. Tko voli riđokose, a posebice tko voli Jessicu Chastain ( „X-Men: Dark Phoenix“; „Woman Walks Ahead“; „The Huntsman: Winter War“ ), ne može dočekati „355“ ženski špijunski thriller najavljen za 2020. Film je zasnovan na ideji same Jessice, a bazira se na ženskoj družbi agentica koje se skupe da se odupru kriminalnoj organizaciji koja prijeti
destabilizaciji svijeta i zapadne civilizacije. Film je predstavljen u pretprodukciji na prošlogodišnjem festivalu u Cannesu, a imao se i čime podičiti. Zvjezdana ženska ekipa, jer osim Jessice Chastain, tu su i Lupita Nyong ( „Black Panther“ ), zatim i Penelope Cruz, Bingbinb Fan - kineska zvijezda ( „X-Men- Days Of Future Past“ ), te Marion Cotillard ( „Assassin's Creed“ ). Dosta šaroliko društvo, uključuje Amerikanku, Španjolku, Kineskinju, Kenijku te Francuskinju.
Riječ- dvije o idejnoj začetnici i nukleusu projekta, potencijalno velikoga hita za sljedeću godinu. Jessica Chastain, dobitnica je Globusa za „ Zero Dark Thirty“, thriller režiserke Kathryn Bigelow, za ulogu CIA agentice koja je pripomogla da se dugotrajna potraga za Bin Ladenom okonča njegovim ubojstvom.
Jessica Chastain je vrlo aktivna društvena aktivistica, od ženskih prava do skloništa za pse. Inače, vole je uspoređivati po umjetničkoj snazi i osobnosti s Meryl Streep i Cate Blanchett, slučajno moje dvije omiljene ženske glumice. Glamurozna i inteligentna Jessica, još u društvu internacionalnih ženskih zvijezda, zar postoji veći mamac za gledatelje? 2020 je daleko „355“ dana, koji nadam se budu proletjeli u trenu, a ženski All Star bude poharao kino blagajne širom svijeta.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}