Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Kakav spoj!

novosti

11.07.2019.

Kakav spoj!

Kakav spoj se sprema!

David Beckham pokreće sopstvenu medijsku kompaniju, pokrećući svoj novoformirani studijski sadržaj kako bi razvio dokumentarce, TV emisije i druge medije zvane Studio 99, a to je izjavio on lično

David Beckham je potpisao ugovor sa WME-om, a studio je takođe partner sa LeBron Jamesom i njegovom medijskom kompanijom Uninterrupted, koju je NBA zvezda osnovala sa svojim poslovnim partnerom Maverick Carterom. Kao deo prvobitne liste Studija 99, dve kompanije produciraju dokumentarac o Inter Miami CF-u, Major League Soccer timu gde je Beckham suvlasnik i gde će početi svoju sezonu u proleće 2020. godine.
Studio 99 takođe ima početnu ploču drugih dokumentarnih filmova u razvoju o sportu, modi i putovanjima. Kompanija će takođe proizvoditi brendirani sadržaj za Beckhamov viski Haig Club, za digitalnu fudbalsku platformu Otro, i upravljati kreiranjem sadržaja za Beckhamove društvene kanale.
Beckham je suosnivač Studija 99 sa Davidom Gardnerom, direktorom Beckhamovog David Beckham Venturesa i Nicole Howson, koji će postati izvršni direktor Studija 99.

Kompanija se trenutno nalazi u Londonu zajedno sa David Beckham Ventures. Uskoro očekujemo i saradnju dvojice proslavljenih sportista i nadamo se nekom njihovom zajedničkom projektu.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}