Od Disney zvezde do pornića

novosti

14.08.2019.

Od Disney zvezde do pornića

... To je put koji je prešla Bella Thorne.

Proslavila se kao zvezda "Disney Channel", a najnoviji poduhvat joj jeste da kao rediteljka potpisuje "film za odrasle" naslovljen “Her and Him”, a u produkciji "Pornhub".

“Her and Him” se najavljuje kao sado-mazo ljubavna priča a la "Romeo and Juliet", o dvoje ljubavnika koji nastoje da se izbore sa iskušenjima povlađivanja i dominacije. Glavne uloge u ovom "nesvakidašnjem delu", koje je najavio čak i IMDB, tumače glumci poznati kao Small Hands i Abella Danger. U zvaničnom sinopsisu još piše da je reč o "momku koji u mobilnom svoje devojke pronalazi iznenađujuću poruku, koja totalno promeni jutarnju rutinu i sve pretvori u potpuno nekontrolisani seksualni susret.".

Thorne je počela svoju glumačku karijeru u četvrtoj sezoni HBO-serije Big Love, pre nego što je postala poznata kao CeCe JonesDisney Channel seriji Shake It Up!. Nakon toga glumila je i u nekoliko filmova, poput The DUFFAmityville: The AwakeningAssassination Nation.

Ko vidi kako se snašla u rediteljskoj stolici - neka javi... 

 • Komentari (12)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • drdamjan
  Senior translator
  18.08.2019. 11:14
  xp već 12 godina, chrome zastario, na ff mi to ne proizvodi, laptop 17 visokorezolutni 12 godina, daj bože još 12 jer penzija mala, od titlova slaba zarada [učitaj cijeli komentar]
 • Boozywoozy
  eXtreme member
  18.08.2019. 08:24
  Doktore ne ocitava mi te tvoje smajlice,stoje neki kvadratici,kao da su ti smajlici u kvaru ? Trebao bi to majstor pogledati,dok nije uzelo maha. [učitaj cijeli komentar]
 • drdamjan
  Senior translator
  18.08.2019. 01:51
  to što ne treba znate, sunce vam žarko :)