Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Porazni rezultati za novog Terminatora

novosti

04.11.2019.

Porazni rezultati za novog Terminatora

Uprkos svemu, izgleda da publiku ne možeš tako lako prevariti. Gromoglasno najavljivan, novi Terminator: Dark Fate, po svemu sudeći, ispostaviće se kao priličan promašaj.

Producentski studiji "Paramount", "Skydance" i "Disney" (kroz "20th Century Fox") suočeni su s potencijalnim velikim finansijskim gubitkom, od čak 100 miliona dolara. 

Najnoviji film franšize "debitovao" je s veoma skromnom zaradom od 29 miliona dolara u Severnoj Americi i dodatnih 102 miliona dolara od svetske distribucije. Ako se zna da je za njegovo snimanje potrošeno 180 miliona dolara, plus dodatnih 80 do 100 miliona dolara za marketinške i ostale aktivnosti, očekuje se priličan finansijski gubitak.

Naravno, očekuje se i da se ove loše cifre donekle ublaže u nastupajućim nedeljama, prvenstveno kada film bude dostupan na kablovskim i TV kanalima. Ipak, ovakav start je nagoveštaj "velikog podbačaja", što, svakako, niko od producenata nije očekivao.

Tri studija koji su koproducirali film "podeliće" i gubitak. Analitičari su izračunali da film mora da zaradi oko 450 miliona dolara da bi opravdao svoje postojanje, što se trenutno čini kao "nemoguća misija".

A, našu kritiku filma pročitajte ovde: Terminator: Dark Fate: Daleko od oduševljenja.

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}