Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Novi Ridley Scot za Božić 2020

najave

16.11.2019.

Novi Ridley Scot za Božić 2020

Novi film koji potpisuje Ridley Scott - "The Last Duel", a u kome glume Matt Damon i Ben Affleck, biće premijerno prikazan 25.12.2020. godine, da bi u redovnu distribuciju ušao 8.1.2021. godine!

Radnja filma dešavaće se u 14. veku, a govoriće o ženi koja optužuje najboljeg muževljevog prijatelja za silovanje. Kako joj niko ne veruje, njen muž izaziva prijatelja na dvoboj, što je poslednji legalni dvoboj u istoriji zemlje.

Glavnu žensku ulogu tumačiće Jodi Comer, koja je nedavno dobila "Emmy" za najbolju žensku ulogu u seriji Killing Eve. Naravno, Damon i Affleck biće suparnici u dvoboju. Dvojica glumaca koautori su i scenarija, zajedno sa Nicole Holofcener (Can You Ever Forgive Me?). Scenario je zasnovan na istoriografskoj knjizi "The Last Duel: A True Story of Crime, Scandal and Trial by Combat in Medieval France", čiji je autor Eric Jager.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • memich
    Translator
    19.11.2019. 19:04
    Otkud ti negativni poeni hahaha

    Prvi put vidim.
  • beogradski
    eXtreme member
    19.11.2019. 18:14
    Zar nije vec pisano o ovome ili mozda gresim? Ne znam sta da kaaem sto se projekta tice. Jeste u pitanju Ridli Skot i jesu u pitanju Aflek i Dejmon, znaci poznat trio ali...
;

{{message}}

{{item.title}}