Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Svađa reditelja poslednjeg Terminatora i Camerona

novosti

25.11.2019.

Svađa reditelja poslednjeg Terminatora i Camerona

Reditelj Tim Miller izjavio je da mu nikada više partner u poslu neće biti James Cameron! Nije teško zaključiti da je ovakva tvrdnja rezultat ne baš uspešnog pohoda po bioskopskim blagajnama filma Terminator: Dark Fate, od koga su fanovi očekivali mnogo više, a dobili manje-više samo film koji kao svoj glavni adut može da  postavi samo to da u njemu ponovo glume Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton.

(našu recenziju pročitajte ovde: Terminator: Dark Fate: Daleko od oduševljenja)

Miller i Cameron sukobili su se direktno više puta tokom snimanja filma, a James Cameron je čak izjavio da je montaža Terminator: Dark Fate bila "grogirajući masakr". On je apostrofirao i da mu se nije svideo original onoga što je Miller uradio, pa je mnogo toga morao da promeni kako bi se bar malo izvukla šteta.

"Čak iako Jim i David Ellison kao producenti imaju tehnički pravo na poslednju verziju, kao i ultimativnu moć da o njoj odlučuju, moje ime piše kao reditelja. Čak iako ću izgubiti borbu, moja je obaveza da nastavim, jer to i jeste ono što reditelj treba da radi - da se bori za film. Siguran sam da možemo da napišemo knjigu o tome zašto film nije uspeo. Još uvek nisam potpuno siguran, ali radim na tome. Ipak, veoma sam ponosan na Terminator: Dark Fate", izjavio je Miller. 

A, vi? Da li ste ga gledali i šta mislite o svemu?

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}