Snimaće se ponovo "Honey, I Shrunk the Kids"

novosti

06.12.2019.

Snimaće se ponovo "Honey, I Shrunk the Kids"

Reditelj Joe Johnston je u pregovorima sa kompanijom "Disney" o snimanju svojevrsne reboot varijante svoje harizmatične hit-komedije iz 1989. godine - Honey, I Shrunk the Kids!

Glavnu ulogu u novom filmu trebalo bi da tumači Josh Gad, koji je i pokrenuo celu priču oko snimanja nove verzije filma u kojoj je, svojevremeno, dominirao Rick Moranis.

Predstojeći film bio bi četvrti u seriji, nakon onog već pomenutog, originalnog, nastavka Honey, I Blew Up the Kid iz 1992. godine, ali i filma Honey, We Shrunk Ourselves, iz 1997. godine, koji i nije imao svoj bioskopski život, već je odmah snimljen za video. 

U originalnom filmu Moranis glumi pronalazača po imenu Wayne Szalinski, oca koji je nenamerno smanjio svoju decu tinejdžere, baš kao i dva brata iz komšiluka, što je izazvalo brojne peripetije, a kulminiralo nastojanjem Moranisa i njegove žene da sve vrate u normalu.

U novom filmu, Gad bi trebalo da glumi sad već odraslog pronalazačevog sina, koji kreće očevim stopama, ali uz to što i sam postaje naučnik, uspeva, takođe, da i sam smanji svoju decu... 

 • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • Danilo-Naissus
  Junior moderator
  14.12.2019. 23:31
  [QUOTE=baho] Hollywoodu baš fali ideja... lol[/QUOTE]
  I to u zadnjih 19 godina, minimum.    

  Nisam gledao nijedan od ovih filmova ali sam čuo samo za prvi.
  Za ostale nisam ni znao da li su i kada su snimljeni.   
 • 14.12.2019. 20:42
  Nakon Ben Hura i Leptira više me ništa ne čudi da dobija rimejk. 
 • baho
  Senior translator
  14.12.2019. 20:23
  Hollywoodu baš fali ideja... LOL