Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Indijski triler najgledaniji u zemlji

novosti

24.12.2019.

Indijski triler najgledaniji u zemlji

Akcioni triler Mardaani 2 najgledaniji je film i prethodne nedelje u Indiji. Zaradio je 954.930 dolara za samo tri dana prikazivanja u drugoj nedelji, odnosno nešto manje od 5,7 miliona dolara nakon dve nedelje.

Shivani Shivaji Roy je policajka koja nastoji da uhvati brutalnog silovatelja ubicu mladih devojaka. Na konferenciji za medije zariče se da će rešiti slučaj. To udara na kriminalčev ego, pa počinje da motri da svaki njen korak. Ubrzo je i sama Shivani u smrtnoj opasnosti, jer joj ubica pravi klopku koja će uništiti njenu reputaciju besprekorne policajke...

U pitanju je drugi film o ovoj policajki. Prvi Mardaani, snimljen je 2014. godine i, takođe je bio popularan, mada ni izbliza finansijski uspešan kao ovaj - zaradio je tek nešto manje od 200.000 dolara.

  • Komentari (4)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Bad Spenser
    Active member
    29.12.2019. 19:45
    Ima i indijskih filmova koji vrede, ali teško ih je pronaću u ogromnoj gomili boliwudskog smeća.
  • beogradski
    eXtreme member
    26.12.2019. 15:21
    nisam rekao za sve filmove tj. napisao )))
  • Srecko Delibasic
    Senior translator
    25.12.2019. 23:49
    [QUOTE=beogradski]Ma skoro da sam odustao od azijske kinematografije i od Bollywood-a, ovi drugi ga preterase kad odjednom pocnu da igraju i pevaju.[/QUOTE]

     
    Od 200 indijskih koje sam odgledao, u možda 10% njih je navedeni ples. To je poseban ''MASALA'' žanr, a masala znači mješavina; dakle, mješavina svih žanrova, pa uključuje i mjuzikl. Jeste da se bolivud vezuje za muziku i ples, ali to uopšte, makar danas, nije slučaj. Da, ima pjesama, ali su ubačene kao i u svim filmovima. 
;

{{message}}

{{item.title}}