Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Italijani uprkos Koroni...

novosti

11.03.2020.

Italijani uprkos Koroni...

Uprkos tome šta im se dešava u vezi s Korona virusom, Italijani su prethodne nedelje imali priliku da premijerno vide svoj Volevo nascondermi i on je odmah postao najgledaniji u ovoj zemlji.

U pitanju je biografska drama zasnovana na istinitim događajima u čijem središtu je Antonio Ligabua, koji je prisiljen da ode iz Švajcarske u Italiju, bez svoje volje. Godinama je živeo u siromaštvu na obali reke Po, ali nikad nije odustao od svoje strasti za slikanjem. Ovo je priča u čijem središtu jeste Antonio Ligabue, revolucionarni pustinjak moderne umetnosti...

Film je u premijernoj nedelji prikazivanja zaradio 130.790 dolara, a prikazan je u samo 204 bioskopa. Inače, u "normalnim okolnostima" najgledaniji filmovi se prikazuju čak mi do 1000 bioskopa više. Videćemo dokle će ova situacija s novim virusom potrajati i koliko će filmskoj industriji biti potrebno da uzvrati udarac.

Inače, film Volevo nascondermi, čiji je glavni glumac Elio Germano dobio "srebrnog medveda" na Berlinskom filmskom festivalu, prikazan je na ovogodišnjem FEST-u.

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}