Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Poznat je reditelj "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"

novosti

16.04.2020.

Poznat je reditelj "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"

Mnogo prašine diglo se oko nastavka filma Doctor Strange. Već se uveliko priča o tome da će novi film biti u horor-maniru, a sada su, u neku ruku, te glasine dobile i dodatnu potvrdu - reditelj filma biće Sam Raimi.  Istina, Raimi iza sebe ima i rad na trilogiji Spider-Man, ali je, pre svega, postao poznat po kultnom horor ostvarenju Evil Dead.

Vest o tome da će on biti reditelj filma potvrdio je lično Raimi. "Voleo sam Doktora Strejndža još kad sam bio dete, ali je oduvek bio iza Spajdermena i Betmena, verovatno negde na petom mestu omiljenih likova iz stripa. Bio je tako originalan, ali kad smo imali taj momenat u Spider-Man 2, nisam ni pomišljao da ću radiri poseban film o Doktoru Strejndžu, tako da mi je veoma zabavno što se ta scena pojavila još tada. Moram reći da bih voleo da je to bilo neko predskazanje da ću biti uključen u ovaj projekat.".

Početkom godine Scott Derrickson povukao se s mesta reditelja novog filma, apostrofirajući "kreativne razlike", ostajući samo izvršni producent za "Doctor Strange in the Multiverse of Madness".

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}