Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Novi Thor ranije od očekivanog

novosti

25.04.2020.

Novi Thor ranije od očekivanog

Ko kaže da pandemija korone donosi samo loše vesti filmadžijama širom sveta? Eto, na primer, bar jedan veliki blokbaster dočekao je "pomeranje unapred" što se tiče njegovog premijernog datuma. U pitanju je film Thor: Love and Thunder, a ta promena, iako minimalna, dovoljno je ohrabrujuća kada se govori o fenomenologiji tržišta poljuljanog koronom.

Dakle, Disney je saopštio da ćemo novi film franšize o Bogu groma gledati 11.02.2022. umesto 18.02. iste godine. Istina, to je još uvek tromesečno zakašnjenje u odnosu na prvobitno zakazanu premijeru 05.11.2021, ali nema veze, bitna je i ova mala naknadna promena zbog konačne pobede i vraćanja u normalan život. Uostalom, razlog što je novi film Thor: Love and Thunder i bio pomeren jeste prvenstveno zbog toga što je premijera Black Widow odložena s petog meseca na 11. mesec ove godine, pa je Disney bio primoran da odloži za neko vreme i kompletan upliv u filmove "Četvrte faze Marvelovog kinematografskog univerzuma", usled čega je i Thor morao da trpi promenu...

Reditelj novog filma biće Taika Waititi, kao i u slučaju Thor: Ragnarök, a on će pisati i scenario uz pomoć Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great). Naravno, glavnu ulogu tumačiče Chris Hemsworth, a tu su i Tessa Thompson kao Valkyrie, dok će Natalie Portman bit Jane Foster, a Christian Bale za sada još neimenovani glavni negativac.

 

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}