Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Snimljen je i prvi belgijski zombi-horor

novosti

08.06.2020.

Snimljen je i prvi belgijski zombi-horor

Konačno i Belgija ima svoj prvi film o zombijima. Tako se pridružila širokom spektru zemalja koje se mogu podičiti ovim žanrom, a među kojima su i Nemačka, Južna Koreja, zemlje Skandinavije, ali i Srbija i Hrvatska.

Yummy jeste priča o tome kako jedan mladi par dolazi u kliniku za plastičnu hirurgiju u istočnoj Evropi. Mlada žena želi da se podvrgne operaciji smanjenja grudi. Njena majka želi da uradi još jednu korekciju na licu. Šetajući kroz napušteno dvorište, momak naleti na mladu ženu zavezanu za operacioni sto. Ona je deo eksperimentalnog tretmana koji se primenjuje prema mladim delikventima. Momak je oslobodi, ali ne shvata da je upravo prouzrokovao epidemiju virusa koji će promeniti doktore, pacijente i njegovu taštu u - krvi žedne zombije!

Reditelj i koscenarista filma jeste Lars Damoiseaux, a glavne uloge tumače Maaike NeuvilleBart Hollanders i Benjamin Ramon

Ova, zapravo, zombi-komedija, premijeru je imala poslednjeg meseca 2019. godine u Belgiji, ali zbog aktuelnih dešavanja u vezi korone tek sad počinje distribuciju u ostalim zemljama.

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • silent_passenger
    Senior translator
    09.06.2020. 20:56
    Moram priznati da me je privukla fotka - dakle, dobra reklama za film. Vjerojatno zbog sjekire.
  • JoxerTM
    eXtreme member
    08.06.2020. 15:12
    Dok je ovaca, bit će i vune.
  • beogradski
    eXtreme member
    08.06.2020. 14:31
    Ma dokle vise ovakvih filmova
;

{{message}}

{{item.title}}