HBO snima seriju o korona-vakcini

najave

28.07.2020.

HBO snima seriju o korona-vakcini

Vest sama po sebi dovoljno apsurdna, kao i vreme u kom živimo. HBO je uveliko kročio u projekat snimanja serije “The First Shot”, koja će imati ograničeni broj epizoda, a zasnovane na knjizi koju je napisao novinar Brenan Borrell. Tema knjige, a i serije, jeste - trka za proizvodnu vakcine protiv korone!

Malo konkretnije, serija će govoriti o kompanijama i pojedincima koji s naučničkog stanovišta rizikuju mnogo da bi obezbedili vakcinu za bolest koja trenutno hara čovečanstvom. To što još nemamo vakcinu, druga je priča...

Za sada nema informacija o kastingu, broju epizoda, niti premijernom datumu za emitovanje. 

Novinar Borrell poznat je po pisanju tekstova u vezi pandemije i pronalaženju vakcine, a objavljivao ih je u "Wired", "National Geographic" i "Science Magazine". Takođe, pisao je i o retkim genetskim bolestima za "New York Times".

Osim ove serije, kada govorimo o vezi aktuelne pandemije i skorašnjih TV projekata, HBO takođe radi i na komediji “Coastal Elites”. Njena radnja dešava se u vremenu korone, a glume Bette Midler, Sarah Paulson, Kaitlyn Dever, Dan Levy i Issa Rae. Premijera se očekuje na jesen. 

 • Komentari (6)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • adm1r
  Master translator
  01.08.2020. 07:24
  Još bolje Big smile


  On Topic: Nek' snimaju šta hoće, niko nas ne tera da gledamo to. 
 • Boni
  Senior translator
  31.07.2020. 22:39
  Može i ovako...

  korona
 • adm1r
  Master translator
  31.07.2020. 20:55
  [QUOTE=Boni] Ma mrš više i korona u 7lpm!
  Ne u 3, tamo sam ja! [/QUOTE]

  E, ovo da uokvirim i okacim na zid! Samo, ja bih to jos eksplicitnije, ali ne smijem.