Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Sprema se reboot i "The Exorcist"

najave

19.08.2020.

Sprema se reboot i "The Exorcist"

Prošlo je skoro pola veka od pojave klasika horor žanra The Exorcist. Holivudski moguli sada su odlučili da je pravovreme da se snima i reboot varijanta..

Za "izvođenje radova" zadužen je Morgan Creek Entertainment, a prema najavama premijera filma očekuje nas tokom 2021. godine. Nema detaljnijih informacija o prirodi novog projekta, pa je nepoznato i da li će on uopšte biti u bilo kakvoj korelaciji s poslednjim snimljenim filmom franšize - onim iz 2005. godine - Dominion: Prequel to the Exorcist, koji je, zapravo, proglašen i za "prequel".

Podsetimo se i ostalih filmova - to su: Exorcist II: The Heretic (1977), The Exorcist III (1990) i Exorcist: The Beginning (2004). Međutim, samo je onaj prvi stekao status "kultni" i poštovanje svih ljubitelja žanra. Snimljen je po romanu čiji je autor William Peter Blatty, a reditelj je bio William Friedkin. Budžet filma bio je 12 miliona dolara, a zaradio je čak 428 miliona dolara. Dobio je i dva "Oskara" - "za najbolje adaptirani scenario" i "Miks zvuka", a bio je nominovan i za "najbolji film". 

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    19.08.2020. 17:15
    Juhuuuu, samo još to nisu bili ributali, konačno dočekasmo. Najbolja vijest u ovoj godini!

    Dobro ljudi... Ima li itko u tome holivudu da nije degenerik?
;

{{message}}

{{item.title}}