Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Lady Gaga u filmu "Gucci"

najave

21.08.2020.

Lady Gaga u filmu "Gucci"

Sprema se nešto zaista veliko!

Lady Gaga glumiće u filmu "Gucci", koji će režirati 83-godišnji Ridley Scott. Ali, ni to nije sve, Scott i MGM su u pregovorima da učešće u budućem filmu uzmu i takve glumačke veličine kao što su Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Robert De Niro, Jack Huston i Reeve Carney!

Lady Gaga biće Patrizia Reggiani, žena čiji je bivši suprug bio Maurizio Gucci, a koja je optužena i osuđena da je organizovala njegovu ubistvo na kućnom pragu. Zbog toga je provela 18 godina u zatvoru, a oslobođena je 2016. godine.

Za sada nema informacija kada će početi snimanje filma, ali se pretpostavlja da će to biti odmah nakon što Scott završi aktuelni "The Last Duel", istorijski triler iz 14. veka, u kome glavne uloge tumače Ben Affleck Matt Damon.

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    21.08.2020. 18:44
    Reeve Carney? Nikad cuo. A sto se filma tice, moze biti interesantno jer je biografski, ali Pacino i De Niro su precenjeni i vise od toga, tako da mi uopste nije ''wow'' kad sam procitao njihova imena
  • JoxerTM
    eXtreme member
    21.08.2020. 17:47
    [quote]optužena i osuđena da je organizovala njegovu ubistvo na kućnom pragu[/quote] Radije bih da me osude na danonoćno slušanje "ne plači mi na kućnom pragu da vrata ne povuku vlagu" nego gledao još jednu biografsku smaračinu.
;

{{message}}

{{item.title}}