Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Arnold Schwarzenegger u akcionoj TV seriji

najave

01.09.2020.

Arnold Schwarzenegger u akcionoj TV seriji

Biće to prvi put u njegovoj glumačkoj karijeri da će snimati jednu TV seriju. Arnold Schwarzenegger će ujedno biti i producent još uvek neimenovane akciono-špijunske serije, koja će se snimati pod okriljem Skydance.

Za sada nema detaljnijih informacija, osim toga što će u centru pažnje nove serije biti odnos između oca i ćerke. Takođe, nije poznato ni ko će glumiti Arniejevu ćerku, niti kada ćemo imati priliku da priliku da pogledamo prvu epizodu.

Autor serije je Nick Santora (Law & Order, Prison Break).

Do sada Arnie nije glumio u TV serijama, mada ima iskustvo što se tiče vođenja reality-programa. Tako je 2015. godine zamenio voditelja, a bio je to lično Donald Trump, u programu The New Celebrity Apprentice. Schwarzenegger je bio domaćim tokom sezone 2016-2017. Povukao se iz programa sledeće sezone, nakon što je baš Trump izneo kritike na račun vođenja šoua. U odgovoru, Schwarzie mu je ponudio da zamene poslove - "Hej Donalde, imam odličnu ideju. Zašto ne bi zamenili poslove? Ti preuzmi TV, zato što si takav ekspert za rejtinge, a ja ću uzeti tvoj posao, tako da će ljudi ponovo moći bezbrižno da spavaju."

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    01.09.2020. 15:37
    Ne znam zbog ovog ''spijunski'' da li bih gledao, ali videcemo,
  • JoxerTM
    eXtreme member
    01.09.2020. 13:27
    [quote]Do sada Arnie nije glumio u TV serijama[/quote] Ali jest. Samo nije bio glavni lik ili da je u svakoj epizodi. Primjer je Chad Goes Deep gdje se pojavljuje u dvije epizode.
;

{{message}}

{{item.title}}