Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Jamie Foxx i John Boyega u Netflix SF-u

najave

06.09.2020.

Jamie Foxx i John Boyega u Netflix SF-u

John Boyega nastavlja da gradi karijeru van “Star Wars” univerzuma. Ovaj put najavljeno je snimanje SF filma They Cloned Tyrone, koji će se raditi za Netflix, a kom će mu partneri biti Jamie Foxx (Project Power) i Teyonah Parris (Candyman).

Za sada se veoma malo zna o filmu, osim da će on obuhvatati "Niz jezivih događaja koji čine da se neobični trio ujedini u borbi protiv vladine zavere". E, sad, po zakonu verovatnoće, pretpostavlja se da će ta zavera obuhvatati i kloniranje nekog ko se zove Tyrone...  

Budući film biće rediteljski prvenac koji će potpisati Juel Taylor, scenarista Creed II. Koscenarista filma je i Tony Rottenmaier (surferski Cabarete)

Scenario They Cloned Tyrone bio je deo čuvene takozvane "Crne liste" u prethodnoj godini, odnosno "najboljih nesnimljenih scenarija Holivuda".

  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    06.09.2020. 14:23
    [quote]"najboljih nesnimljenih scenarija Holivuda"[/quote] Jel se ti šališ? Najbolji scenariji holivuda, snimljeni ili nesnimljeni, zar to uopće postoji. Jer tu pričamo o petparačkoj trivijalnoj literaturi.
;

{{message}}

{{item.title}}